04.12.2023.

13:48

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Marija Mikić tražila da je ne pitaju za kućnog ljubimca kojeg je izgubila: Pevačica se slomila kada je čula pitanje (VIDEO)

Marija je došla raspoložena na snimanje i priznala da su joj i ovu godinu obeležila deca:

Informer

- Meni očigledno deca, ali i evo nova pesma koju sam snimila - kazala je Mikićeva koja je priznala u čemu joj se sada razlikuje proslava novogodišnjih praznika u odnosu na pre:

- Iskreno da ti kažem i prošlu Novu godinu sam radila, a Đurđa je bila mnogo mala i nije ništa znala. Ove godine ću da kitim jelku prvi put da je ona primeti i da zna da je to jelka. Ne znamo koliko će jelka izdržati. I nadam se da ću ovih dana, sve mislim bolje ću danas, bolje ću sutra. 

Informer

Pevačica je otkrila i svoje novogodišnje želje:

- Moje novogodišnje želje su da sve bude onako kako sam planirala i dobro mi iude. I samo da smo svi živi i zdravi, na nama je da budemo vredni, da ne msilimo zlo i svako u svoje dvorište. Muzike će biti, pa će biti. 

Marija je istakla da bi se možda ponovo prijavila za učešće na Evroviziji:

- Možda bih se nekad prijavila, sada nikako ne bih. Mislim da je za to potrebna mnogo veća priprema nego što sam ja tada bila pripremljena. Kada sam se prijavila nisam znala da sam u drugom stanju. Svakako budi lepe uspomene ovaj prostor.

U jednom trenutku novinarka je pitala Mariju za papagaja kojeg su njen suprug i ona imali, a koji je nedavno uginuo, zbog čega se pevačica slomila: