Autor: Informer/A.S.

07.12.2023.

09:14

Foto: Printscreen RTV Pink

Džet set

Još jedna rijaliti beba?! Nakon burnog raskida i pomirenja, par razmišlja o prinovi: "Voleo bih da se ostvarim kao roditelj!"

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza imali su dosta svađa i rasprava zbog čega su na kratko prekinuli vezu, ali su odlučili da ipak daju još jednu šansu svojoj ljubavi. 

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", Terza je priznao da je presrećan što je odnos sa Milicom napokon dobar, a tom prilikom je istakao da bi uskoro voleo da se ostvari i u ulozi oca. 

Informer

 

- Jesi li srećan što Milica konačno pokazuje da te voli koliko i ti nju? - glasilo je pitanje.

- Ja sam toliko ljubomoran. Znam da me voli. Drago mi je što ne daje povod kao Teodora, takva je devojka da ne daje svakome pristup. Ako bude sve do kraja kako treba, ja bih svakako voleo da se ostvarim kao roditelj - rekao je Terza.

- Polako. Ne gotivim ja ovo naše ponašanje. Sve je ful, ali to roditeljstvo će morati da sačeka, a i nismo imali se*s dugo. Glavni problem je što mi ne da da iznosim svoje mišljenje - rekla je Milica.

Informer

 

- Ja samo ne želim da uđe u konflikt sa nekim ljudima - rekao je Terza.

Podsetimo, Milica i Terza su prvi imali intimne odnose u Beloj kući i to u spavaćoj sobi pred cimerima, koji su pomno pratili svaki njihov korak.