Autor: Informer/K.Ć.

08.12.2023.

16:55

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

(VIDEO) Marko Đedović otrkio najveću tajnu u "Eliti": "Oni planiraju svadbu 11. avgusta na Adi Bojani"

Imam ideju da nam produžiš boravak u Odabranima. Želim da do posle praznika sedimo u Odabranima i spremni smo da ti odamo tajne. Spreman sam da pozovem direktne aktere u svim tajnama, a to su stvari koje sigurno interesuju tebe - rekao je Marko Đedović, pa je otišao po Aneli Ahmić i Ša kako bi zajedno odavali tajne.

- Krenuću od svog dela, želim da ti ispričam da sam muljao i petljao što se tiče pomirenja Aneli i Janjuša. Prenosio sam papiriće i na kvarno ih stavljao u šolje. Stavljao sam to sve u šolju i citiraću i opisaću: "Volim vas A.N." misleći na Aneli i Noru, dva srca je stavio. Prišao sam Aneli i rekao da ode da vidi šolju. Znao sam ako krenu javno da pričaju postoje skakavci i idoti koji će namerno da poremete realna dešavanja. Ona je posle skočila na njega na reklamama i tako su se pomirili - rekao je Marko.

- Drvence Janjuš i ja planiramo praviti svadbu i to pričamo kad smo nasamo, dogovaramo se i po izlasku ćemo unajmiti stan. Rekao mi je da dva na tri prespavam kod Đedovića i da će onda on otići kod prijatelja ta dva tri dana dok ne nađemo stan iako mi je juče rekao da ćemo možda prespavati ovde a sutradan naći dvosoban stan za mene njega i moju ćerkicu kad bude tu. Planiramo 11. avgust svadbu na Barbosi na Adi Bojani. Volimo se to je nešto neopisivo - rekla je Aneli.