Autor: Informer/K.Ć.

11.12.2023.

20:20

Foto: Pink Tv prntscreen

Džet set

Zadrugarka plaća da joj pljuju po familiji? ''Iznajmila je sestru od tetke i obećala joj sitne pare da nas blati zbog rijalitija"

Danima izlaze u javnosti šokantni detalji o Snežani Kušadasi, njenom ocu i babi. Juče se oglasila i Snežina sestra od tetke koja je demantovala navode da je zadrugarka tukla rođenu babu zbog para, te je rekla i kako joj sve priče pakuju otac i rođena sestra.

No danas je došlo do preokreta, oglasila se Snežanina rođena sestra Dragana, koja je oplela po rođenoj, ali i po sestri od tetke, za koju tvrdi da je "iznajmljena".

- Želim da demantujem ovu navodnu nametnutu sestru iz 16. kolena za koju niko nikad u životu nije čuo iz naše porodice uže i šire, a kamoli video, koja očigledno ne zna kako da bude popularna, pa hajde da se petlja u tuđe živote jer ne zna na koji drugi način da privuče vašu pažnju, pošto od naše porodice i šire familije niko nikad nije čuo za tu Jelicu! Očigledno da je to neka iznajmljena sestra iz 16. kolena od strane Snežane, kojoj je sto odsto Snežana obećala neki sitan novac da ide tako da pljuje i ljaga po društvenim mrežama Snežaninu porodicu - rekla je Dragana za Pink.rs, pa dodala:

Informer

 

- Ja protiv Snežane nemam ništa, kakva god da je ona je moja rođena sestra i šta god da mi je uradila ja ne želim da to javno iznosim i da ljagam svoju najužu porodicu, kao što ona to radi zbog rijalitija jer nema drugu priču, a očigledno da ima jaku želju da po ceni svoje porodice gazi da bi što duže ostala unutra. Ja kad sam se oglasila, to je bilo samo zbog babe, jer trenutno ja i tata jedino brinemo o njoj i pojedine komšije. Ali nikog nije konkretno zadužila da čuva njenu babu, što joj je po moralu u obavezi, jer je ona nasledila jedina svu tu imovinu od te babe i pokojnog dede. Zato ta iznajmljena sestra bolje da ćute i da traže neki drugi način na koji bi mogla da izadje u javnost, a ne da ljaga nekoga koga uopšte ne zna, nikad nije čula, a kamoli videla, ni tatu ni babu - završila je ona.

Informer

 

Podsetimo, nedavno se oglasio komšija Snežane Kušadasi i otkrio, između ostalog, kako je zadrugarka maltretirala i tukla rođenu baku i to zbog njene penzije, ali i da je rođenog oca izbacila na ulicu i rasprodala svu imovinu, što je on i potvrdio.