11.12.2023.

22:26

Foto: Shutterstock/pink

Džet set

Bivši zadrugar ulazi u "Elitu": Važio je za najvećeg rijaliti zavodnika, a sada za Informer otkrio koja zadrugarka mu se dopada (VIDEO)

Večeras će se u "Belu kuću" useliti bivši dečko Teodore Džehverović, Anđelo Ranković, a pred sam ulazak je za Informer ispričao kakva su mu očekivanja, i da li mu se sviđa neka ukućanka.

Informer

 

Anđelo je otkrio da li ima tremu:

- Ne znam šta bih ti rekao, čudan neki osećaj, da li je to trema ili neko uzbuđenje - rekao je on, a zatim odgovorio i da li će se javiti svim ukućanima:

- Javiću se svima naravno. Ove sezone bih ušao i krenuo onako čisto od starta nisko, da vidim tamo kakva je situacija, tamo kako se ponašaju ljudi. Ne bih ulazio sa nekim predrasudama, onda se sve to posle promeni. Bolje da uđem pa da vidim sa kim bi se družio, a sa kim ne bih.

Informer

 

Pitali smo bivšeg dečka Teodore Džehverović kako mu se čini izgled Maje Marinković:

- Majin fizički izgled je uvek bio odličan. Možda čak ona nije morala ništa da radi, možda preteruje sa svim što radi, ali fizički je ona uvek bila top - istakao je Ranković, a onda odgovorio da li postoji neka devojka trenutno u kući sa kojom bi on bio:

Informer

 

- Očekivao sam da će me neko to pitati, s obzirom da je vanredno ubacivanje. Ajde i to da vidimo tamo, meni se uvek kod devojaka najviše sviđa energija. Posle toga ide fizički izgled i karakterne crte. Da ne otkrivam ništa ajde da uđem, pa da vidim šta i kako.

 Ostatak intervjua pogledajte u video snimku ispod: