Autor: Informer/A.S.

17.12.2023.

13:54

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

"Stres me je izjeo": Matora u velikom strahu za svoje zdravlje zbog celokupnog skandala sa ženom: "Svi smo dobili neko oboljenje!"

Jovana Tomić Matora emotivno je razorena posle saznanja da joj je još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović bila neverna nakon izlaska iz rijalitija. Naime, Matea Car, devojka sa kojom se dopisivala Anita, ušla je u "Elitu" i tom prilikom otkrila Jovani da se čula sa Stanojlovićevom, što je nju potpuno slomilo. Nakon toga, Matora je odmah tražila razvod braka. 

Informer

 

Anita je na sve načine pokušavala da dokaže Jovani ljubav, sve dok u rijaliti nije ušao Anđelo Ranković, koji je pokupio sve njene simpatije. Nakon njegovog ulaska, Stanojlovićeva je odličila da se razvede od Matore i pokuša da stupi u vezu sa Rankovićem. 

Sve te situacije uticale su na Jovanu, koja se sada požalila da se ne oseća dobro. Ona je danas u razgovoru sa ukućanima priznala da ima zdravstvene probleme još od prve sezone "Zadruge", ali da se boji da je to sada uzelo maha. 

Informer

 

- Osedela sam sa strane, koliko me je stres izjeo... Ako ne navučem neku rakčinu... Mi smo svi iz "keca" imali veliki stres... Svi smo dobili neko oboljenje. Mene srce samo što ne opali - požalila se Matora.