Autor: Informer/A.S.

17.12.2023.

14:42

Foto: Informer/youtube printscreen

Džet set

Aneli i Janjuš će dobiti bebu?! Ahmićeva se požalila da ima rane simptome trudnoće, odmah se oglasila njena sestra

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", Aneli Ahmić je otkrila kako joj kasni ciklus, što je sve navelo da posumnjaju da je takmičarka možda u drugom stanju, kao i da će Marko Janjušević Janjuš uskoro postati otac po drugi put. 

Nakon Aneline izjave, za medije se oglasila njena rođena sestra, Sita Ahmić i prokomentarisala navode o potencijalnoj trudnoći. 

Informer

 

- Ne bih komentarisala - rekla je Sita kratko za "Pink.rs" i na taj način jasno stavila do znanja da apsolutno nije srećna zbog potencijalne trudnoće njene sestre u rijalitiju.

Sita je ranijim izjavama isticala da ona, ali i njena porodica ne podržavaju vezu Aneli i Janjuša.

Informer

 

Podsetimo, Janjušević je u nedavnom razgovoru sa Matorom priznao kako je Aneli druga žena koju je on voleo u svom životu. 

- Da sam napravio nešto sa Aneli koju volim, ne bi mi bilo žao. Ja osećam šta znači kada voliš nekog. U braću ti se kunem Matora, drugi put volim u životu. Prvi put sam voleo svoju ženu i ja sada volim. Je l me razumeš ti to? Evo u dva brata ti se kunem... Druže, ja dva puta u životu volim, ovo mi je drugi put. Sreće mi moje... Ovo ostalo, sve je boleština živa. Ja da sam prevario ženu, a da sam ovako voleo, ja bih stao i rekao: "Je*iga, volim, izvini ali volim!" Drugi put u životu volim, drugi put. Jesi provalila koliko sam ja lagan - rekao je Janjuš.