26.12.2023.

21:16

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Imam facijalis, primam terapije": Voditeljki "Elite" zatvoreno oko i deformisano lice, fanovi u strahu za njeno zdravstveno stanje (FOTO)

Imam facijalis, primam terapije, kaže Ana Radulović! Voditeljka "Elite" na televiziji Pink potresla je gledaoce rijalitija jer su je videli u do sada neviđenom izdanju.

Naime, jedna od najlepših TV voditeljki se u studiju u Šimanovcima pojavila sa zatvorenim levim okom i deformisanim licem, pa su se mnogi zapitali šta joj se desilo. Sada je Radulovićeva odlučila da objasni kako je do deformiteta došlo, kao i da je njen izgled samo trenutan.

Informer

 

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis - rekla je ona, pa objasnila da se sve desilo pre oko mesec dana, a da se do danas njeno lice nije vratilo u prvobitno stanje. 

- Nažalost, ovo traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da im kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije kako bih se što pre vratila u normalu - poručila je lepa voditeljka za "Blic". 

Informer

 

Podsetimo, Ana Radulović je dugi niz godina u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, sa kojim ima sina Konstantina. Iako se u javnosti spekulisalo da im je brak zapao u krizu, te da su voditeljka i pevač pred razvodom, Radulovićevi su to demantovali. Kako je Ana tada objasnila, razlog sumnje je to što ona ne objavljuje fotografije svog supruga na društvene mreže, već objavljuje samo svoje jer zarađuje od reklama.

- Zamislite ja sada kačim slike s mužem i detetom... Pa ko bi me angažovao za reklamu? Ja zarađujem od reklamiranja proizvoda i garderobe na društvenim mrežama i tu nema mesta porodičnim fotografijama - rekla je ona tada, sa čime se složio i njen suprug.