Autor: Informer/A.S.

26.12.2023.

22:25

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Znam da se on neće vratiti": Aneli potpuno slomljena nakon što je Janjuš napustio rijaliti, ne može da zaustavi suze: "Srce će mi stati!"

Marko Janjušević Janjuš juče je napustio rijaliti nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević izvršio samoubistvo. 

Aneli ne može da dođe sebi nakon što je Janjuš izašao iz rijalitija, pa se danas požalila cimerkama i tom prilikom priznala da misli da se njen dragi voše neće vratiti u "Elitu". 

Informer

 

- Sto posto se nešto napolju desilo. Nisu mu džabe spakovane sve stvari, džakovi... Nešto se desilo. Znam da se on neće vratiti. Šta treba da čitam ovde pitanja, da mi srce stane ovde - govorila je Aneli kroz suze.

Podsetimo, po Janjuša je došla supruga Ena, a on je teško podneo strašnu vest da je izgubio brata.

- Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - kaže izvor za "Pink".

Potražite pomoć SOS telefon za osobe koje razmišljaju o samoubistvu

Osobe koje razmišljaju o samoubistvu mogu da se jave na broj 0800/309-309, opcija 1. To je SOS telefon, koji radi 24 sata i na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od devet do 18 prima bez zakazivanja.