27.12.2023.

09:51

Foto: ATA Images

Džet set

Član produkcije progovorio o pozivu sa Janjušem nakon smrti njegovog brata Mihaila: Ništa nije dovoljno jako da ga uteši

Informer

 

- U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa - izjavio je Darko na samom početku, pa nastavio:

Informer

 

- Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku - rekao je Tanasijević i dodao:

- Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u "Zadruzi" i "Eliti" smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihaila nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto.