27.12.2023.

13:29

Foto: Informer

Džet set

Janjuš bacio sat i održao potresan govor: "Brate moj, kad se sklope kazaljke..."

Janjuš je vest o smrti brata Mihaila, koji je u nedelju pronađen mrtav u iznajmljenom stanu, veoma teško primio. U toku današnjeg dana Janjuš je bio s roditeljima i mlađim bratom Borisom u porodičnoj kući, a na sahrani se slomio i zakukao za bratom. On je u jednom trenutku grlio kovčeg, dok su ga majka Desanka i supruga Ena odvajale kako bi se nastavila sahrana.

Informer

Janjušević je, potom, održao potresan govor u kojem se oprostio od brata rečima:

- Pre nego što pročitam moram nešto da kažem. Imao sam ljubavna pisma ali ovo mi je najteže. Poštovani prijatelji, dragi moj brate, ne mogu da se obratim ne želim da iko pomisl da te ostavljam. Tu si ti i sa mnom i sa bratom. Nije mi bilo teško da napišem teško mi je da pročitam. Deset godina si mlađi. Kralju, moram da kažem da si nas navikao na svoje umeće, snalaženje. Ti si naš mali brat a oličenje dobrote. Nikada ti nisam rekao koliko mi značiš kao bratu. Moglo je drugačije. Sve nevolje bi lakše ali nije nam se dalo. Hvala za odmeravanje snaga, tamo te čeka deda koji ti je dao ime. Biće to dugačak razgovor dede i unuka. Ne brini Mihailo - kazao je Janjuš i dodao:

Informer

 

- Brate moj, kada se god budu sklopile kazaljke, ja ću pomisliti na tebe - kazao je on i u raku spustio svoj sat.

Inače, Janjuš je u nekoliko navrata u rijalitiju govorio da nije bio u dobrim odnosima s Mihailom, ali je često isticao da mu je žao zbog toga i da ga mnogo voli. A da ne gleda brata u rijalitiju i da nisu u kontaktu jednom je potvrdio i Mihailo:

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - kazao je jednom prilikom najmlađi Janjušević.