07.01.2024.

12:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sve je spremno za dolazak bebe" Aleksandra Nikolić za Informer: Ružno bih ostavila iza sebe!

Aleksandra Nikolić može da se pohvali jednom od najuspešnijih godina do sada. Atraktivna plavuša je pobedila u "Zadruzi 6", a i ostala je u drugom stanju, te bi sredinom 2024. trebalo da postane majka devojčice.

Na samom početku razgovora za Informer, Aleksandra je sumirala utiske kada je 2023. godina u pitanju.

Informer

 

- Kada pogledam iza sebe, prošla godina donela mi je nešto najbitnije, a to je drugo stanje. Pored toga, tu je i moja pobeda u rijaliti programu "Zadruga 6". U suštini, koliko god da je bila teška, donela mi je mnogo lepih stvari.

Pored trijumfa u najgledanijem televizijskom formatu, prethodni period za lepu Beograđanku nije bio nimalo lak.

- Sve što je ružno bih ostavila iza sebe i želim da razmišljam samo o boljim danima. Kada bismo se vraćali u prošlost i kada bismo razmišljali o manje lepim stvarima, sumnjam da bismo odmakli negde. Ne obazirem se na loše ljude i ne bavim se onima koji stoje u mestu. Želim da se bavim onima koji su uspešniji, bolji i pametniji od mene. Osobama koji mi mogu biti inspiracija.

Informer

 

Ipak, Nikolićeva je godinu za nama završila kao trudnica i za koji mesec postaće majka.

- Mnogo sam uzbuđena i srećna zbog dolaska ćerkice. Pripreme teku odlično i do aprila, kada bi trebalo da se porodim, biće sve cakum-pakum. 

Naposletku, otkrila nam je da li gleda "Elitu", u kojoj je se Maja Marinković, ali i ostali učesnici redovno sete, te da li ćemo je ponovo gledati pred kamerama.

- "Elitu" ne pratim, iako se tamo svakodnevno spominjem. Što se tiče ulaska, zasad ne planiram ništa tog tipa - kaže Aleksandra Nikolić za Informer.