Autor: Informer/A.S.

10.01.2024.

08:03

Foto: Youtube printscreen

Džet set

"Iskoristila me i šutnula kao kera!" Pukla tikva između Aneli i Uroša, žestoko zaratili u rijalitiju, Ahmićeva odlučila da prekine prijateljstvo sa njim

Aneli Ahmić i Uroš Stanić bili su prijatelji u rijalitiju, ali sada je došlo do kraha prijateljstva. 

Njih dvoje su se žestoko sukobili, prilikom čega ja Aneli otkrila da ju je on lagao i širio laži, zbog čega više ne želi da mu daje šanse i da se druži sa njim. 

Informer

 

- Ova osoba me je iskoristila i šutnula kao kera, psovala mi je majku. Svi su joj bolji od mene a ja je najviše branio. Meni je obraz čist i makar nisam nikog izdao. Da mi mamu psuješ na Božić - rekao je Uroš.

- Ti ovde samo izmišljaš laži, unosiš neke lažne informacije kao od spolja, lažov i manipulator. Nosi se ajde labradore, nemoj da mi se unosiš u facu - rekla je Aneli.

- Pozdrav za Uroševog mamu i tatu vidite šta vam sin radi, ovo je bruka - rekla je Miona.

Informer

 

- Zašto tvoji ne podržavaju Ša, ajde reci zašto, zašto, zašto - rekao je Uroš.

- Uvek treba dati šansu i prvu i drugu i treću. Urošu sam dala sto i jednu šansu, on nije kršio pravila zarad mene, on je to uvek radio zarad drugih, uvek kad se svađa lomi ovde sve, samo gubi honorare. Nekome da daješ sto i jednu šansu i da ogovara te i dalje, ja sam sve to opraštala ali više to ne radim - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.