10.01.2024.

18:12

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Kakvo folirantsko đubre!" Marija Kulić oplela po Bebici, a nije štedela ni Marinkovića: "Živi u vlagi sa buđavim plafonom" (FOTO)

Svakodnevna dešavanja u rijaliti programu "Elita", veliki broj gledalaca drže prikovanim za male ekrane, prateći razvoj odnosa među učesnicima.

Informer

 

Popularna bivša zadrugarka, i majka trenutne učesnice ovog formata Miljane Kulić, Marija Kulić, pomno prati svako dešavanje, pa svoje mišljenje iznosi na svojim društvenim mrežama.

Informer

 

A čini se da su joj ovog puta na žulj stali i bivši zetovi, Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica, te ih je Marija u svom maniru prokomentarisala na svom Instagram profilu. 

- Evo skraćeno g*vno se kocka i pije pivo, a ovde skoro dve godine nije pomirisao alkohol i pričao da ga ne zanima kocka. Kakvo folirantsko đubre. Igrao je i aparate tamo na žurkama - napisala je Marija aludirajući na Bebicu, a zatim oplela i po Marinkoviću:

- Dva biološka oca najveći kockari. Zato Ivan živi u vlagi sa buđavim plafonom, bez krila na ormanu i polomljenim kaučom, a ovaj skraćeni sada mi je jasno gde su očeve pare, prokockane - glasila je objava Marije Kulić na pomenutoj mreži.