Autor: Informer/A.S.

11.01.2024.

17:37

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Oglasila se Marija Kulić nakon saznanja da joj ćerka nije trudna sa Zolom! Besna zbog drame koju je Miljana priredila: "Znate da je emocionalno nestabilna!"

Danima unazad u Beloj kući se govorilo o potencijalnoj trudnoći Miljane Kulić. Ipak, Miljana je danas dobila ciklus i svima stavila do znanja da nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom koji je diskvalifikovan iz rijalitija. 

Sada se oglasila Miljanina majka, Marija Kulić koja je prokomentarisala situaciju u kojoj se nalazi njena naslednica. 

Informer

 

- Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju, dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama - rekla je Marija.

Na pitanje da je hipotetički Miljana ostala u drugom stanju, Marija otkriva da li bi prihvatila unuče.

Informer

- Ne želim da pričam o tome, kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju - rekla je Marija za portal "Srbija Danas".