12.01.2024.

22:24

Foto: printscreen pink tv

Džet set

Janjuš se guši u suzama u programu uživo: Raspao se na pomen brata, otvorio dušu o samoubistvu najrođenijeg

Marko Janjušević Janjuš napustio je rijaliti program "Elita 7" zbog samoubistva rođenog brata.

Nakon što je Mihaila ispratio na večni počinak, uzeo je nekoliko nedelja odmora, a večeras se vraća na famozno imanje u Šimanovcima.

Na samom početku razgovora sa domaćinima programa progovorio je o tragediji.

Informer

 

Težak period za mene i za moju porodicu, ali čovek mora da nastavi da živi. Ne znam šta da kažem, pokušaću da se izborim sa svim ovim, nije lako! To su neke teške stvari, teške teme i teška bol. Tu sam, vratio sam se, i borim se za sebe. Da sediš kući i da udaraš glavom o zid, nemaš nikakve koristi. Ništa ne može da povrati nešto čega nema. Imao je samo 27 godina. Pred njim je bio život. Kada su me zvali da izađem znao sam da se nešto dogovorilo, ali nisam mogao da pretpostavim da je ovo u pitanju. Voleo sam ga najviše. Ne znam ni šta pričam, znam da me majka gleda - grcao je Janjuš.

Janjuš je otkrio i u kakvim je odnosima bio sa pokojnim bratom.

Informer

 

- Pisalo se da smo u svađi. Nikada mu nisam uputio nijednu ružnu reč. Nisam ga se odrekao. Voleo sam ga najviše dok se nije rodila moja Kruna. Poslednji period smo bili odvojeni. Pre nego što smo ušli, rekao sam majci da mu pošalje neki dinar. Bole me stvari koje se pišu. Kada su mi rekli da je mrtav, pred očima mi je prošao ceo njegov život i naše poslednje viđanje. Poslednji put smo se videli prošle godine.

Naposletku izneo je koliko mu je značilo to što je proveo vreme sa porodicom poslednjih dana

 - Ljudi su mi rekli: "Kada god budeš mogao, vrati se". Niko mi nije rekao da moram danas, sutra ili prekosutra... Ovo je moj posao, ja od ovoga živim. Zahvalio bih se svim ljudima. Kad mi napišu nešto, ja odgovorim, onda okače i kažu: "Evo psuje, a žali". Neću da ih vređam, ne zaslužuju pažnju - rekao je Janjuš.