24.01.2024.

15:17

Foto: Instagram

Džet set

"Aneli i njena sestra Sita zajedno orgijaju!" Asmin izneo "prljav veš" svoje bivše supruge, pa otkrio ko je tajanstveni Alen: "Čovek je u zatvoru"

Asmin otkriva da je Alen, kojeg Aneli često pominje u rijalitiju, zapravo njen bivši dečko koji trenutno boravi u zatvoru na izdržavanju kazne i ima troje dece.

Informer

 

-  Čovek je trenutno u zatvoru. On ima troje dece, postoje slike na kojim se vidi da mu Aneli gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila i sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je takođe bila sa njim - rekao je Durdžić, pa dodao:

-  Aneline koleginice su mi rekle o kome se radi. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip sa kojim je bila sedam dana, pre nego što je pošla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je Nora moja. Ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao ćerke. Alen kojeg je Aneli predstavila umesto tog zatvorenika, nije ista osoba. Njega dobro poznajem, on je izuzetan momak, najbolji drug od njenog rođaka.

Asmin je govorio i o Anelinoj sestri Siti:

Informer

 

- I ta njena sestra Sita, i ona mi je pisala poruke. Pisala mi je na Fejsbuku pre nego što mi se javila Aneli. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam - završio je Asmin.