Autor: Informer/A.S.

30.01.2024.

18:26

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Sve sam prijavio policiji!" Milan Milošević uplašen za bezbednost nakon jezivih pretnji: "Vidite kakva se hajka digla protiv mene!"

Milan Milošević skrenuo je pažnju javnosti na sebe tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", nakon kojeg je postao i voditelj istog.

On je istakao se u svom poslu odlično snalazi baš zbog toga što je i sam bio deo rijaliti formata. 

Informer

 

- Sve je do učesnika, oni prave šou program. To je psihološka igra, s velikom dozom humora, zabave, svega i ja sam se uklopio sa njima kao da sam i ja učesnik. Ne možeš ti biti voditelj takvog programa, a da nemaš rijaliti mozak. Moj mozak je naštelovan tog trenutka kad kročim u dvorište ispred Bele kuće na tu priču, ja odmah kliknem, čitam ih, gledam, razmišljam... Kao da se nekada nadmećem sa njima - zaključuje Milošević.

Milan se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, što je popularni voditelj odmah prijavio policiji. 

Informer

 

- Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade - poručio je Milan u emisji "Ekskluzivno".