01.02.2024.

15:59

Foto: Informer

Džet set

"Odmah pakuj stvari i odlazi": Zola pobesneo u lajvu sa Miljanom i Carem, pa javno ponizio Kulićevu! (VIDEO)

Miljana Kulić otišla je u Beč nakon što je napustila rijaliti program, pa u lajvu sa Filipom optužila Zolu da ju je prevario jer nije ispoštovao dogovor. U jednom trenutku Miljana je Zolu nazvala "pokojnikom". 

- Ženski sam kreten! Javio mi se Zola na telefon i rekao mi da gleda Tiktok. Rekao mi je da ukoliko dobijem Cara u pet duela, što je nemoguće, da će se pojaviti na mojoj lokaciji - rekla je Miljana, a onda počela da mečuje sa Filipom:

- Nećeš uspeti, ne damo mi Zolu - rekao je Car. 

Nakon nekoliko trenutaka u lajv se uljučio i Lazar, te počeo da razgovara sa bivšim zadrugarima:

- Niste normalni ni jedno ni drugo, zbog vas me je zvalo 600 ljudi. Kunem se javno da, ukoliko te Miljana dobije na meču u pet dobijenih, dolazim na njenu lokaciju u Beču, sve ću snimiti. Dobiće od mene javno iznenađenje. 

- Zašto se nisi pojavio kada smo imali dogovor? - pitala je Miljana Zolu koji je besneo u lajvu.

- Pa nisi ti Interpol, nije ti ovo trebalo. Znam da misliš da ćeš me naći, ali nećeš me naći, veruj mi. Ne može ništa na silu, na takav način, bez poruke. Odmah pakuj stvari i odlazi, jer ovde je sve skupo  - rekao je Zola, a zatim se isključio iz lajva. 

- Ma pu*i kurac. Ostajem u Beču, iz inata ostajem dvadeset dana, iako mama ne želi da mi pošalje novac - zaključila je Kulićeva.