02.02.2024.

06:20

Foto: RTV Pink/Informer/logo/YouTube

Džet set

"Matora je ljubomorna i sujetna": Majka Anite Stanojlović žestoko udarila na Jovanu Tomić

Angelina Stanojlović, majka aktuelne učesnice "Elite 7", Anite Stanojlović, ističe da Anđelo dobro utiče na njenu ćerku, te da je sada mnogo srećnija i ispunjenija nego dok je bila u braku sa Jovanom Tomić, poznatijom kao Matora.

Informer

 

- Anita je mnogo srećnija i ispunjenija u ovom odnosu, mirnija je, njihov odnos ima čvrste i zdrave temelje što ne možemo reći da je s Matorom bilo tako, pa je samim tim i sav odnos totalno drugačiji. Anita je više puta istakla da ni s Matorom nije glumila, ali jednostvno ovaj odnos s Anđelom joj više prija i zbog sebe i zbog njihove veze želi da bude najbolja verzija sebe - rekla je Angelina i dodala da je Matora jako ljubomorna na Anitinu sreću:

Informer

 

- Pa svako ko racionalno i razumno posmatra tu situaciju vidi da je Matora ljubomorna, sujetna i da je drmaju kompleksi zbog Anitine i Anđelove veze. Ne znam čemu to sve, jer pre toga podnela zahtev za razvod - podsetila se ona i zaključila: 

- Matora sve vreme želi da Anitu zgadi Anđelu, ali joj to ne polazi za rukom. Ona ima potrebu da je ponižava i omalovažava. Takođe pokušavala je, a i dalje pokušava da celu kuću okrene protiv Anite, najsrećnija bi bila da Anita sama sedi u ćosku i da je svi čoporativno napadaju - zaključila je Angelina za Pink.