04.02.2024.

15:43

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke: "Vi se samo sprdate sa mnom" (VIDEO)

Aktuelni učesnik "Elite 7", Uroš Stanić, ne prestaje da zasmejava naciju svojim izjavama i ponašanjem, a sada je još jednom uspeo da postane hit na društvenim mrežama.

Informer

 

Naime, Uroš se sprijateljio sa Majom Marinković i Jovanom Cvijanović, te poslednjih nekoliko dana, vreme provodi uglavnom sa njima. Tokom jednog zajedničkog druženja, Stanić je hteo da se priseti azbuke, koju je, kako kaže, zaboravio, pa su mu cimerke pomogle u tome.

Informer

 

Uroš je najpre istakao da zna "nemačku abecedu" i počeo da izgovara slovo po slovo, dok su ga Jovana i Maja prekidale, pa ga naterale da ipak prvo izdeklamuje azbuku.

-Ajde  azbuku, pa nismo u Nemačkoj - viknula je Maja i nastavila da ga preslišava, dok se Stanić kleo da je zaboravio sva slova po redosledu i da ga je sramota zbog toga:

- Mene je stvarno blam, ja zdravstveni radnik, a ne znam azbuku - rekao je on, a onda se nakon više pokušaja vidno iznervirao:

- Vi se samo sprdate sa mnom - govorio je Uroš.

Podsetimo, Maja i Jovana ubedile su Uroša pre nekoliko dana da mu je "bačena" crna magija, pa su zajedno obavili ritual kako bi ga oslobodili kletve.

- Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, jel moguće to? Jao ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala. Bacili su mi magije tamo u Tuzli - kukao je Uroš.