09.02.2024.

22:45

Foto: Pink Tv prntscreen

Džet set

"Tražio mi je pare, pa me stegao za ruku": Miksi Kulić pred ulazak u "Elitu" pomrsila konce Zoli, obelodanila stravične detalje

U rijaliti program "Elita 7" večeras se vratilo svima dobro znano lice, Miljana Kulić.

Neposredno pred ulazak u "Belu kuću", predstavnici su joj postavili nekoliko zanimljivih pitanja o njenom budućem boravku u Šimanovcima, ali i o privatnom životu.

- Šta se desilo kada si otišla u Beč? - pitao je Darko Tanasijević Miljanu.

- Čuli smo se sve vreme, on je pričao o našoj budućnosti, stare manipulatorske priče, tražio mi je novac, ja sam mu prebacila na račun. On je smešten u Beču i laže ljude da će se vratiti u rijaliti, otišao je da se slika i da prosi od fanova. Slagao je čoveka koji mu je dao stan na dva meseca. Vratila sam se pre nego što sam i došla. Naljutilo me je što koristi nedozvoljene supstance, pokušala sam da mu pomognem, ali nisam uspela. Zapretila sam mu da ću se vratiti u Niš, ali nije vredelo. Napustila sam hotel i blokirao me je, pre toga mi je opet tražio pare. Sve vreme je puštao muziku i bio u drugoj sobi, dok sam ja sedela sama, uopšte nije obraćao pažnju na mene. On živi od danas do sutra tako da nije osoba koja može da mi pruži budućnost i nije podoban da čuva mog sina. Trebalo je da nastupam u Beču, ali se nešto iskomplikovano, tako da se izvinjavam ljudima. Biće prilike da se družimo - rekla je Kulićeva.

Informer

 

- Kada si bila aktivna na Tik Toku pokazala si neke masnice, da li je to bilo od strane njega? - upitao je ekcentričnu Nišlijku Goran Todorović ispred Informera.

- Nije bilo nikakvog nasilja, nego je on mene malo jače pritisnuo i to je to. Kada je koristio te supstance smejao se samo i buncao, nije bio toliko nasilan. Ja apelujem na njegovu majku da preduzme nešto i da ga spasi tog poroka - odgovorila je ona.