11.02.2024.

15:44

Foto: Informer

Džet set

"Bolje da se drogira nego da je sa njom": Zolina majka reagovala na Miljanine tvrdnje da Čolić konzumira nedozvoljene supstance

Miljana Kulić vratila se u rijaliti program "Elita 7" nakon putovanja u Beč, gde je otišla kako bi se videla sa bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom. 

Odmah po dolasku u studio TV Pink, Nišlijka je iznela šokantne tvrdnje da bivši zadrugar konzumira narkotike, te da njegova majka treba da reaguje i pomogne mu.

Ovim povodom za medije oglasio se Zolin prijatelj blizak njegovoj porodici, te otkrio kako je Bosa Čolić reagovala na Miljanine prozivke.

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona "lupa" tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji i Miljanina porodica i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme - ispričao je prijatelj bivšeg zadrugara za Republiku.

Podsetimo, Miljana Kulić pre nekoliko dana je u razgovoru sa Marko Janjuševićem Janjušem govorila o svom bivšem partneru.

- Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - poverila se  ona.