Autor: Informer.rs

13.02.2024.

12:47

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Imam dete sa Majom Marinković, zove se Boško": Bivši zadrugar ispričao sve o odnosu sa starletom

Na spisku ljubavnih odnosa Maje Marinković nalazi se i Milan Janković, poznatiji pod nadimkom Čorba. Iako su kratko bili zajedno, njihov odnos bio je preplavljen strastima.

Čorba je imao turbulentan odnos sa Marinkovićevom, ali pored burne veze par je ostao u odličnim odnosima. Naime reper je nedavno iznenadio javnost tvrdeći da ima dete sa Majom.

Voditeljka je u jednoj emisiji pitala Milana da li je istina da je starleti napravio dete.

Informer

 

Da, istina je. Eno ga na Kosovu i Metohiji, ljulja ga moja majka, zove se Boško - rekao je reper uz smeh, pa dodao:

Imam dete sa Majom - rekao je on u emisiji "Karte na sto", te gestikulacijom stavio gledocima do znanja da je u pitanju samo šala.

Reper je brzo demantovao ovu izjavu i objasnio kako su to samo priče iz rijalitija koje nisu istinite, ali da je sa Majom u sjajnim odnosima i da mu se našla u veoma teškim trenucima.

Informer

 

Podsetimo, Čorba se posle rijalitija povukao i otvorio svoj restoran, više puta je pričao kako je njegova rijaliti karijera završena. Ipak reper voli da se oglašava i komentariše aktuelna dešavanja, te je i ovoga puta komentarisao Majinu zadnjicu.

Voleo bih da vidim tu novu zadnjicu. Ne volim da pipam, ali volim da udaram - rekao je kroz osmeh Čorba, pa dodao:

- Na rijaliti sam definitivno stavio tačku, nema od toga ništa, ali mislim da smo svi mi u rijalitiju, samo je pitanje da li ovde ili tamo - izjavio je Čorba svojevremeno.