Autor: Informer/A.S.

15.02.2024.

16:09

Foto: Informer

Džet set

"Ne mogu više da izdržim": Miona napala Ša jer je koketirao sa pevačicom, odzvanja imanje od njegovog jaukanja, pokušava da napravi žrtvu od sebe

U "Eliti" je došlo do još jedne svađe između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.  

Naime, voditelj Milan Milošević je u šali rekao da je Ša navodno u utorak uveče na žurki, sve vreme gledao pevačicu Mirnu Košanin, zbog čega je Miona poludela, pa napala repera. Nenad je nakon svađe sa devojkom urlao po imanju, a Terza je pokušavao da ga umiri, ali bezuspešno. 

Informer

Mirna Košanin

- Je*o me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko je*e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. Je*e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Znašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam - rekao je Ša.

- Smiri se - dodao je Terza.

- Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam merkao pevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene - kazao je Ša.

Informer

 

- Ti nju gledaš kao Boga - rekao je Terza.

- Previše sam ispravan prema Mioni, a ona mi ovako vraća. Najnormalnija sam osoba koju neko može da upozna. Neću više da me krivi za stvari koje nisam uradio i za koje nisam kriv. Stvarno nisam gledao pevačicu, ali stvarno nisam to radio. Kad sam loš ne valja, kad sam najbolji ne valja. Šta njoj valja? - kazao je Ša.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.