Autor: Informer/A.S.

17.02.2024.

15:21

Foto: Informer/Instagram

Džet set

"Vi ste moja krv": Anđela Šparavalo smogla snage i javno se obratila porodici, ove reči uputila samo majci

Rijaliti učesnica, Anđela Šparavalo u "Eliti" je započela vezu sa ženom, Bojanom Pavlović, što njena porodica u startu nije podržala. Njeni otac i majka u nekoliko navrata su isticali kako su protiv te veze, kao i da će se odreći svoje mezimice ako nastavi romansu sa devojkom, što Anđelu nije previše doticalo. 

Informer

 

Bojana i Anđela su sinoć nastupale na "Elitoviziji" sa pesmom "Ime i prezime", a nakon otpevane numere, Šparavalo se javno obratila svojim roditeljima i bratu. 

- Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate, znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši - porčitala je Anđela, a zatim dodala da joj je ovo jedan od najtežih perioda u životu jer porodica nije uz nju. 

Informer

 

- Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - pročitala je Anđela.