21.02.2024.

12:35

Foto: RTV Pink/logo/privatna arhiva

Džet set

"Bilo bi suludo da se pravdam...": Nakon Asminovih tvrdnji da je devojka iz njegovog po*no snimka Sita, oglasila se Ahmićeva

Juče se u javnosti pojavio snimak na kojem Asmin ima intimne odnose pred punom sobom ljudi u jednoj hotelskoj sobi.

Informer

 

Nakon skandala, Durdžić se oglasio i otkrio da je ta devojka na snimku njegova bivša svastika Sita Ahmić.

Informer

 

Nakon skandolazne tvrdnje oglasila se Sita Ahmić koja je zgranuta ovim postupkom, te ga nije štedela ni ovog puta. Sita je pomenula i ljude koji su ga javno podržavali, a evo da li je promenila mišljenje o istim.

Informer

 

- Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba sama može prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam, kada je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me s kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gorela do zore - istakla je Sita koja je u šoku zbog celokupne situacije.

Nakon nje, oglasila se i starleta Stanija Dobrojević, Asminova bivša devojka, koju je Aneli optužila da joj je "otela" Durdžića.

- U šoku sam. Šta da vam kažem. Nemam reči i ne mogu sada da pričam - rekla je starleta za Pink.rs.