Autor: Informer/A.S.

22.02.2024.

21:39

Foto: printscreen

Džet set

"Neka objavi slobodno!" Sita za Informer nakon Asminovih tvrdnji da ima eksplicitni snimak na kojem se vidi njeno lice: "Završiće iza rešetaka zbog svega!"

U medijima se pojavio eksplicitni snimak na kojem se, prema rečima Asmina Durdžića, nalazi rođena sestra njegove bivše partnerke Aneli Ahmić, Sita Ahmić

Durdžić je za Informer potvrdio da poseduje ceo snimak na kojem se vidi Sitina faca, ali da ne planira javno da ga objavljuje već da će ga pokazati na sudu, ako njegova bivša svastika odluči da ga tuži. 

Informer

 

Informer je sada stupio u kontakt sa Sitom, koja ne krije da je vidno potresna zbog celokupne situacije. 

- Čovek laže, on je patološki lažov. On ako ima snimak neka ga pusti slobodno. On ima snimak na kojem nisam ja, već mu u krevetu leži muškarac. Ono telo koje je prikazano na fotografiji nije moje. Ja sam pokazala sve moje tetovaže i vidi se da to nisam ja. Bedno mi je da dokazujem da to nisam ja, jer u to niko ne veruje, ali eto ja sam pokazala na slikama sve svoje tetovaže jer ih imam dosta i na leđima i na rukama. Demantovala sam ga i uverena sam u to da je ono sa njim bio neki muškarac u krevetu. Ne mogu da dođem sebi kad vidim kakve sve fetiše ima i na šta je sve spreman - izjavila je ona. 

Informer

 

Sita nam je ispričala da je Asmina prijavila policiji zbog navodnih kleveta na njen račun, kao i da Durdžića čeka robija. 

- Šta god da uradi to je sve laž. On je sa ovim dokazao da laže od samog početka. Ja sam njega prijavila u policiji. On će u Austriji dobiti najviše pet godina zatvora za ovo što je uradio. Ovo se tereti kao teško kazneno delo i kazna je od dve do pet godina, ali ja se nadam da će on dobiti pet godina jer ima više prekršaja. Asmin će sigurno iza rešetaka zbog svega ovoga. Ovo mu je veliki blam, samo je sebe izblamirao - rekla je Sita za Informer.