23.02.2024.

23:21

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Marija Kulić za Informer: "Neću stati dok svi ne budu odgovarali pred sudom, Tarzan će morati da plati za sve"!

Incident koji se desio pre neko veče u Eliti, šokirao je javnost kada je Terza verbalno ušao u okršaj sa Miljanom Kulić. Žestoka rasprava među njima traje već danima unazad, a do eskalacije je došlo za vreme emisije "Radio amnezija"

Informer

 

Tim povodom pozvali smo Mariju Kulić da nam prokomentariše novonastalu situaciju u Eliti.

- Sve sam poslala advokatici, pa će ona odlučiti šta je sve za tužbu. "Tarzan" je udario i to je tužba kao vrata, a za izgovorene reči, advokatica odlučuje šta je za tuzbu. Večeras dolazi u Šimanovce da joj Miljana potpiše ovlašćenja i odma pušta tužbe. Miljana je ostavila ovlašćenja advokatu u Nišu, ali biće suđenja sa više lica, tako da se ne isplati plaćati put, nego uzeti advokata iz mesta gde je sud po mesnoj dužnosti - izjavila je Marija Kulić nakon incidenta.

Informer

 

Advokatski tim Marije Kulić brzo je reagovao i najavio da će podneti tužbu protiv Terze zbog  napada.

- Miljana nije zaslužila da bude žrtva nasilja, posebno ne pred milionskim auditorijumom. Očekujemo da pravosudni organi adekvatno reaguju i osiguraju da počinilac odgovara za svoje postupke - izjavio je advokat gospođe Kulić.

Informer

 

Marija Kulić je više puta istakla da će se boriti za pravdu i da svi oni koji budu Miljanu napali budu adekvatno kažnjeni.