Autor: Informer/A.S.

24.02.2024.

22:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Palo pomirenje! Maja Marinković odlučila da pređe preko svega i pruži još jednu šansu, ovo niko nije očekivao

Bivše drugarice, Maja Marinković i Slađana Lazić nakon svađe odlučile su da obave jedan prijateljski razgovor. 

Njih dve su se osamile na garnituri u dnevnoj sobi i započele svoj razgovor. Maja i Slađa pričale su o Jovani Cvijanović i usaglasile se da je kod učesnice "Elite" vidljiva promena u ponašanju. Nakon što su se ispričale, nekadašnje drugarice su se čak i zagrlile i na taj način stavile do znanja da su zakopale ratne sekire. 

Informer

 

- Malopre smo pričale i pita ona mene da li sam imala neki kontakt sa tobom. Ja kažem da nisam, a ona mi kaže da si nešto odsutna. Ja rekla možda devojka nije raspoložena, ja pričam istinu, znam šta sam pričala - rekla je Slađa. 

- Ja ne želim da tebe stavim u nezgodnu situaciju, da ne bude da se ja nešto mešam - odgovorila je Maja. 

- Ja nisam znala da je ona kad je krala cigare sa Anđelom ubacila u moje stvari, tako da mene ne možeš da staviš u nezgodnu situaciju. Ti pričaj po svome i šta te briga - rekla je Slađa.

- Imam neki čudan osećaj u vezi nje, u pogledu vidiš da je drugačija - rekla je Maja.

Informer

 

- Ona je tebi zamerila što je njen hipotetički dečko rekao da mu se ti sviđaš, ti ne možeš nikad biti kriva - rekla je Slađa.

- Meni je čudna samo ta njena promena u ponašanju - rekla je Maja.

- Ona je tvoj fan, pre nego što si ušla bila je ista kao ti. Sve isto pričala kao demolirala auto, ljubomora i posesivnost. Zna se kakva si ti u ljubavnom smislu i ne može niko tebe da izimitira - rekla je Slađa.

- Nisam očekivala ovakvo ponašanje od nje, od svih ljudi koji me iritiraju sam mogla to da očekujem ali za nju mi je šok - rekla je Maja, a potom zagrlila svoju drugaricu Slađu. 

Informer

 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.