Autor: Informer/K.Ć.

15.03.2024.

12:27

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

"Bacio mi je jabuku, pa me pogodio u glavu!" Aneli napravila haos, tresli se Šimanovci: "Vadite me odavde, hoću kući"

Posle Markovih reči, Aneli je doživela pomračenje uma, te je spakovala svoje stvari i napustila rehab, gde su njih dvoje obitavali.

- Najveću folirant koji je ušao u rijaliti, od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš. 

Aneli nije mogla da obuzda emocije, njegove reči su je pogodile, te je počela na sav glas da jeca.

- Smrade jedan za ovo ćeš videti, sram te bilo. Da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smrade jedan - rekla je Aneli, pa je dodala:

Informer

 

Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan. Doveo me je do ludila, posvaađali smo se. Otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim. 

Ona je posle svađe plakala i jecala u dnevnoj sobi, a njene reči su zabrinule sve prisutne.

- Idem napolje, mene ne zanima da li ću biti diskvalifikovana! Ono što je važno jeste da ne mogu da istrpim svađe sa Janjušem i neću sebi ovo da radim. Dosta sam i ovako izdržala! Što mi ovo treba! Idem kod mog deteta da uživam, neću ovde da popravljam oštećene muškarce, to me više ne zanima - urlala je ona, dok su je cimeri smirivali. 

Aneli se nakon emisije žalila cimerima da joj više nije mesto u rijalitiju i da hoće momentalno da ide napolje, ako treba i na silu.