06.04.2024.

11:31

Foto: ATAIMAGES/Masa Bandjur

Džet set

Seks kakav skoro nismo videli u rijalitiju! Maja i Stanislav rušili zidove Elite strastvenim uzdasima!

Ljubavni par ne koči svoje emocije i ne libi se da pred kamerama uživa u svojim strastima, tako da ni prethodne noći nije bilo razlike.

Informer

 

Maja i Stanislav su se osamili u izolaciji a onda prepustili strastima, te je sve pucalo od njihove vrele akcije.

Informer

 

Podsetimo, Maja i Stanislav su nedavno otpočeli ljubavnu romansu, dok je Nenad Aleksić Ša u turbulentnom odnosu sa Mionom, koja je ranije bila u vezi sa Krofakom, međutim, sudeći po svemu, njih dvoje nisu srećni u tom odnosu.

Stanislavova ćerka, koja vodi njegove društvene mreže, oglasila se na Instagramu i, u ime cele porodice Krofak, jasno dala do znanja šta misli o vezi svog oca sa Marinkovićkom.

Informer

 

- Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak.