Autor: Informer/A.S.

09.04.2024.

09:21

Foto: ATA Images, Printscreen You Tube/Elita7

Džet set

Lomio stvari po kući zbog nesrećne ljubavi! Ša pomahnitalo bacao sve što mu se našlo pod rukom, Miona dodatno rasplamsala njegov bes

Nenad Aleksić Ša svaki dan iznova pravi dramu u "Eliti". Njega je sinoć ponovo iznerviralo Mionino ponašanje, zbog čega je lomio inventar u Beloj kući. On je prvo po spavaćoj sobi bacao stvari, a onda se zaleteo i iz sve snage bacio činiju pravo u televizor. 

Informer

- Ja da gledam ovde kako pričaju o spe*mi i ko zna šta će da rade dok ja nisam tu, marš bre i fanovima i svima ostalima. To je sve Miona kriva, ona mene skroz dovede do ludila - rekao je Ša.

- Ponosna sam na tebe, divan si - rekla je Miona.

Informer

 

- Ako me voliš zaustavi ovo smeće, ne mogu da izdržim. Šta je bitno ovde ko je više kriv, a ko manje, zaustavi samo ovo. Ako te ne zanimam onda budi sa mnom, je l razumeš da hoću da preživim. Ne mogu da gledam da pričate vas dvoje, bolesno mi je sve to. Ne mogu više da slušam o sv*šavanjima. Moraš to da slušaš u rijalitiju si - rekao je Ša.

Reper je iz sveg glasa urlao na svoju devojku i bacao stvari po imanju Bele kuće, dok je ona išla za njim i smirivala ga sve vreme. 

Informer

 

- Mića ti je rekao da ćeš da odeš u ludnicu kao što i ja mislim. Ti planiraš već dve nedelje da ideš odavde i nikako da odeš - rekla je Miona. 

- Seci ako ti se gadim, ajde bre, nemoj da mi se igraš sa mozgom više, ni sa glavom - rekao je Ša.

- Sram te bilo ponašaš se jezivo, stvarno si budaletina i divljak - rekla je Miona.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.