09.04.2024.

17:21

Foto: Informer

Džet set

Bivša rijaliti učesnica oplela po aktuelnom paru: "Nema gram ljubavi sa njene strane!"

Kao i svake sezone, često se komentarišu odnosi parova u rijaliti šou programima, a ove godine su se posebno izdvojili Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić.

U emisiji "Pitam za druga" voditeljka Ana Radulović prokomentarisala je sa nekadašnjom "zadrugarkom" Marijanom Zonjić vezu Teodore i Bebice.

Informer

 

- Kako ti se dopada Teodora? - pitala ju je Ana.

- Ne znam šta bih rekla, komentarisala sam tu devojku. Uopšte mi nije zanimljiva, prosto mi je kao svaka druga devojka koju sretneš u gradu. Bebicu poznajem, on je i te kako interesantna osoba. Drugačiji je, hvala Bogu. Više nije paćenik i psihopata. Ne cima se samo on u toj vezi, već i Teodora. Nema tih poniženja. Zavozao se u toj vezici - rekla je Marijana i nastavila:

Informer

 

- Teodora je jako lepa i zgodna devojka, ona je za njega trofej, kao Maja za Stanislava. On se upecao na udicu, dok ga ona koristi zbog rijaliti priče. Ljudi, ko od vas može da zamisli sutra Teodoru i Bebicu zajedno napolju? Pritom, poznavajući kakav je život imala. Čula sam da je svašta nešto radila. Par mojih drugara nisu imali reči hvale za nju.

Informer

 

Zonjićeva tvrdi da je Delićeva namerno izabrala "starog" rijaliti igrača.

- Svaka ta nova devojka u rijalitiju želi da se istakle, a najlakše se to radi kroz te ljubavne veze, posebno ako se vežeš za te stare učesnike, koji su uvek u centru pažnje. Bebica je idealan za to. Možda se u međuvremenu zavozala, ta pažnja prija svakom. Posebno ako si ženskoNe vidim tu ni gram ljubavi sa njene strane, s njegove da. Dobar je dečko, šta će - završila je Marijana.