Autor: Informer/A.S.

11.04.2024.

12:12

Foto: Informer

Džet set

"Ne znaš još šta te sve čeka": Asmin poslao poruku Janjušu nakon svađe sa Aneli, neće mu biti svejedno zbog njegovih reči (FOTO)

Aneli Ahmić je na samom ulasku u "Elitu" priznala da ju je njen već sada bivši partner, Asmin Durdžić, navodno prevario i ostavio zbog Stanije Dobrojević. 

Informer

 

Njeno tugovanje nije dugo trajalo, pa je nedugo nakon ulaska u rijaliti, započela vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njih dvoje su u početku bili skladan par, ali kako je vreme odmicalo, trzavice su bile sve veće, nakon čega je usledio i raskid. 

Aneli i Janjuš se svakodnevno svađajaju i prete jedno drugom, a sinoć je za vreme emisije "Pitanja gledalaca" njihov sukob došao do vrhunca. Bivši košarkaš je Ahmićevu nazivao pogrdnim imenima i javno obećao da se nikada neće pomiriti sa njom. 

Informer

 

Nakon skandala, Asmin se oglasio na svom Instagram profilu i podržao Janjuševića. On je tim povodom dodao i da rijaliti učesnik još uvek ne zna šta ga sve čeka sa Ahmićevom.

Informer

 

- Nadam se da neće biti naslov da je Aneli u rehabu gurala Janjušu metlu u guzu ili možda Vesnu. Izdrži do kraja! Ne znaš još šta te sve čeka - napisao je Asmin u vidu storija na svom Instagramu.