Autor: Informer/A.S.

21.04.2024.

21:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Samo neka se igra sa mnom!" Kačavenda i Đedović smislili kako da se osvete Miljani: "Neću da se kontrolišem!" (VIDEO)

Miljana Kulić je danas bila raspoložena, pa je namerno provocirala Milenu Kačavendu i Marka Đedovića

Njih dvoje nisu mogli da obuzdaju svoj bes nakon Miljaninih reči, pa su se dogovarali šta će joj raditi za slučaj da nastavi da ih provocira ili vređa, što često radi. 

Informer

 

- Nikad bolje, vidi kosu. Kao lutkica i tek ću biti lepša. Molila bih režiju da usliši molbu Marku Đedoviću. Ispunite mu želju, pustite balade za buđenje - rekla je Miljana.

- Budala bolesna, nek pije neke lekove - prokomentarisao je Đedović.

- Žali se više, imaš 30 dana. Žalio si se sudiji, pa nije mogla da te obuzda tamo. Šta te je pitala sudija? Da li ste za veštačenje? - pitala je Miljana.

- Ima diktafonski snimak iz suda - odbrusio joj je Đedović.

Informer

 

- Da da, reporterka bila tu - rekla je Miljana.

- Ti si bolesna žena, kojoj nije pomogla ni bolnica. Umislila si da si Ceca, ti nisi lažna. Sve što želiš meni, ja želim tebi - poručila je Miljana Kačavendi.

- Ako bih je zatekao, furnuo bih je pesnicom. Razvalio bih joj glavu, boli me k*rac. Kod mene toga nema. Kad je uhvatim, ovaj put će da bude preko kapije. Samo nek se igra sa mnom, nisam ja budala. Mogu da tražim i zabranu prilaska, pa ćemo da vidimo gde će. Samo neka krene, da vidi šta sme, šta ne sme. Najbolje da ću da stojim dok me neko lema, važi. Uhvatim je i bacim u jezero, sa sve prnjama. Potopim je kao kvočku, boli mene k*rac - rekao je Marko.

Informer

 

- Priđe li tamo, ja neću da se uopšte kontrolišem. Nokautiram i završim priču. Ovako može da s*re. Bude li stvari pipnula, razvlačiću je ovde kao kantu - kazala je Kačavenda.

- Samo ti reci šta treba, pa ćemo to da uradimo. Rešim ja to za pet minuta - rekao je Đedović.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.