Autor: Informer/K.Ć.

24.04.2024.

16:43

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

"Imam šizoafektivni poremećaj": Miljana Kulić prvi put iskreno o dijagnozi

 

Često i Marko i Miljana polemišu šta se zapravo desilo na sudu, te u većini slučajeva se njihove priče ne poklapaju, sem u jednom, da je Kulićeva kriva i da joj je sudija odredio psihijatrijsko lečenje.

- Ja nemam nikakvu dijagnozu, imam šizoafektivni poremećaj, pa kad mi neko vređa majku, psuje me, provocira, krenem da se branim - rekla je Miljana, a Marko joj je odmah odgovorio.

- Beži, bre, šta sam ti ja uradio - vrisnuo je Đedović i sklanjao se od nje.

Informer

 

Inače, odmah nakon suđenja, Marko Đedović je ispričao kako je veštačenje psihijatra pokazalo da Miljana ima 17 šifara, za šta je rekao da će priložiti dokaz.

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je on nedavno.

Podsetimo, Đedović tužio je Miljanu zbog toga što ga je u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" udarila bubicom u glavu i tom prilikom mu nanela teške povrede zbog kojih je morao na ušivanje.