12.05.2024.

17:02

Foto: ATAimages

Džet set

Bora i Milica se venčali u crkvi! Kemezova sumirala utiske sa gala slavlja, pa objasnila zbog čega je plakala

Mladenci su blistali pred ceremoniju crkenog venčanja ispred Hrama Svetog Stefana Dečanskog u Beogradu i nisu skrivali sreću što će se na večnu ljubav pred Bogom zavetovati baš na dan kada se slavi Sveti Vasilije Ostroški.

Informer

 

- Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se ja krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da blagoslov od crkve, što je nama najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin, da našu ljubav krunišemo i pred Bogom - rekao je Bora za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Prezadovoljni su veseljem koje su organizovali prošlog utorka, a Milica ističe da je posebno srećna jer je sve delovalo veoma bajkovito, baš onako kako je zamišljala.

Informer

 

- Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme - rekla je vidno uzbuđena Milica.

Mlada je za crkveno venčanje odabrala nešto drugačiju venčanicu, dok je na glavi takođe nosila krunu, a mladoženja je u crkvu stigao u srebrnom odelu.