16.05.2024.

08:44

Foto: printscreen

Džet set

Diskfalifikacija u Eliti! Učesnik momentalno izbačen iz rijalitija, moraće da plati 50.000 evra

Danijel Dujković Munjez, učesnik "Elite" noćas je zvanično diskvalifikovan i napustio je rijaliti. Veliki šef ovu odluku doneo je nakon što je Minjez fizički nasrnuo na Uroša Stanića i to ga je koštalo učešća u ovom TV formatu.

Informer

 

Sudeći prema komentarima koji kruže na društvenim mrežama, Munjez je napao Uroša zbog njegovog sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša.

Podsećamo, između Uroša i Ša već duže vreme vlada netrpeljivost, a juče je situacija izmakla kontroli kada je Uroš ispolivao reperu krevet. Njih dvojica su nastavili da se vređaju nakon tog incidenta.

- Ajde samo još jednom to uradi - rekao je Munjez i napao Uroša.

- Munjo nemoj - vikali su zadrugari.

Informer

Uroš je počeo da vrišti i nije mogao da se smiri. Obezbeđenje je hitno uletelo u Belu kuću i izbacilo je Munjeza napolje.

S obzirom na to da su kroz ugovor koji su potpisali, svi učesnici dobro su upućeni u pravila ponašanja kojih se moraju pridržavati tokom boravka u Beloj kući, Dujković je znao šta mu sledi. 

Informer

Dujković već kažnjavan zbog Uroša

Danijel Dujković nedavno je bio kažnjen tromesečnim honorarom zbog nasrtaja na Uroša Stanića, a sada je i diskvalifikovan.

Novčana kazna, nažalost, nije uticala na ponašanje Munjeza koji je često nasrtao na uroša, zbog čega je Veliki šef doneo radikalanu odluku.