18.05.2024.

09:46

Foto: informer.rs

Džet set

Ekskluzivno! Informer na proslavi godišnjice braka Rikija, pobednika VIP sezone Parova u Dubaiju! (FOTO+VIDEO)

Prvi pobednik VIP rijalitija "Parovi" karatista Miloš Vuković poznatiji kao Riki, proslavio je 11 godina braka sa svojom suprugom Teom u luksuznom ambijentu Dubaija. Proslava je održana na privatnoj plaži na Palmi, gde je Riki zakupio deo ekskluzivnog restorana i okupio najbliže prijatelje i saradnike, pretvarajući ovaj događaj u spektakularnu i nezaboravnu zabavu.

Informer

 

Brak Rikija i Tee blista već više od decenije, a par je ponosni roditelj dve predivne ćerke, Une (10) i Viktorije (3). Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima, a proslava godišnjice braka bila je savršena prilika da podele svoju radost sa voljenima. Gosti su uživali u raskošnim delicijama i prelepom ambijentu, dok je atmosfera dostigla vrhunac kada su pokloni došli na red. 

Riki je za Informer podelio svoje emocije povodom ove posebne prilike.

- Tea i ja smo krenuli zajedno, od nule. Ni iz čega smo stvorili sve, ali najvažnije od svega, stvorili smo porodicu! Rodila mi je dve predivne ćerke i malo je reći da me učinila boljom osobom. Ako išta mogu od života i Boga da zahtevam još, to je da zauvek sve ostane baš ovako kako je sada - rekao je Milos, ne skrivajući svoju sreću i zahvalnost.

Obeležavanjem ove godišnjice Riki je još jednom pokazao koliko su ljubav i sloga važni u njihovim životima, a gosti su imali priliku da budu deo njihove ljubavne priče.