Autor: Informer/A.S.

19.05.2024.

21:51

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Nakon svih dešavanja, Luna i Marko spremni na novi korak! Zbog ovoga će se život cele porodice promeniti iz korena

Glavna tema medija poslednjih dana jeste bivši rijaliti učesnik Marko Miljković, koji je zbog sukoba sa komšijom proveo tri dana u pritvoru

Informer

 

Kako je Miljković tvrdio, komšije iz stana iznad njihovog su im neko vreme bacale pomije na terasu i uprkos svim upozorenjima, oni nisu prestali to da rade. Marko se zbog toga iznervirao, pa je otišao do prodavnice i kupio čak 60 jaja, koja je bacao na njihovu terasu. Ubrzo nakon toga su komšije pozvale policiju, te je bivši rijaliti učesnik bio priveden. 

Zbog celokupne situacije koja se desila sa komšijom, porodica i prijatelji su savetovali Lunu i Marka da se presele, a njih dvoje su tu ideju ozbiljno uzeli u razmatranje. 

Informer

 

- Verujte mi da Luna i Marko žele mir. Oni su porodični ljudi i deca su im na prvom mestu. Zato smo im mi bliski prijatelji i predložili da razmisle o tome da naprave svoju oazu mira s bazenom. Nadam se da će doneti pravu odluku i preseliti se negde na obode grada, jer ima zaista lepih placeva, a oni već imaju kuću koju su počeli da zidaju u Mramorku, pa možda se i tamo presele - kaže izvor blizak paru, a prenosi "Kurir".