20.05.2024.

17:05

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

Džet set

Sita Ahmić dala sud o suočavanju Aneli i Asmina! Evo zašto jedva čeka susret sestre i bivšeg zeta

Aneli Ahmić često je zvala Asmina Durdžića da dođe na imanje u Šimanovce kako bi se suočili i kako bi prava istina izašla na videlo.

Informer

 

To će se večeras konačno i dogoditi u emisiji koju vodi Dušica Jakovljević. Asmin se tim povodom oglasio putem svog Instagram naloga, gde je zapretio da će napustiti emisiju ukoliko ga voditeljka bude prekidala.

- Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča. Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Informer

 

Ovaj susret jedva čeka i sestra Aneli Ahmić, Sita. Ona poručuje da će se večeras napokon saznati istina.

- Tako i treba da bude, trebalo je još davno da se desi to suočavanje. Očekujem da će se napokon pokazati koliki je on lažov i još jednom utvrditi da Aneli od prvog dana govori istinu, svi smo svedoci njegovih gostovanja, oblizivanja, ne gledanja u oči i gubljenja u vlastitim lažima tokom davanja izjava - poručila je Sita za Pink.rs.