21.05.2024.

18:26

Foto: shutterstock/Informer/TV Pink

Džet set

Nakon neviđenog okršaja Aneli i Asmina, u Elitu ušla ona! Učesnici van sebe nakon što su je videli na vratima Bele kuće!

Stanari Bele kuće se vrlo često promene izraz lica kada ona dođe na imanje budući da je nivo higijene u kući ispod nivoa zbog nemarnosti pojedinih učesnika Elite.

Nakon što su se bivši ljubavnici Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili u studiju u "Eliti" i jedno o drugom ispričali najstrašnije tajne iz privatnog života, o njima ne prestaje da bruji javnost.

Informer

 

Gordana Džehverović, poznatija kao mama Džehva, danas je nakon burne noći na imanju u Šimanovicma ušla u Belu kuću, kako bi videla koliko su protekle nedelje učesnici "Elite" vodili računa o higijeni na imanju.

Ona redovno dolazi da zavede red, a nertko zna da zatekne totalni haos, te tako šokirana nehigijenom ulazi u diretnu raspravu sa takmičarima.

Informer

 

Goca je odmah krenula da obilazi imanje sa ovonedeljnim vođom. Zadrugari se vrlo često preplaše kada mama Džehva dođe na imanje budući da je nivo higijene u kući ispod nivoa, te Džehverovićka često ima zamerke na to.

Podsetimo, tokom sinoćnje specijalne emisije "Elita", voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić i napokon se posle skoro devet meseci desilo suočavanje bivšeg ljubavnog para. Čim su se sreli u studiju je nastao karambol, pa je Aneli iznosila razne stvari iz privatnog života i tako je raskrinkavala Asmina, a on je radio istu stvar, pa je nije štedeo.