21.05.2024.

23:59

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Udarila sam je u nos, šikljala je krv": Stanija žestoko pretukla devojku, starleta otkrila sve detalje, evo zašto je došlo do obračuna

Stanija Dobrojević postala je poznata 2012. godine kada je bila učesnik rijaliti programa Survajver. Predstavila se kao starleta i foto-model, a danas je jedna od najuspešnijih srpskih influenserki.

Stanija, o kojoj se prethodnih meseci pisalo pre svega zbog njenog turbulentnog emotivnog života, sada je Dobrojevićeva ispričala detalje iz njenog detinjstva i odrastanja bez oca koji je izgubio život tokom rata u Hrvatskoj.

Informer

 

- Bila sam lepa devojčica, koliko god nismo imali, mama me je lepo oblačila i uvek sam se isticala. Svi dečaci u školi su bili zaljubljeni u mene, štrčala sam. Zbog toga me druge devojčice nisu volele. A imala sam i situaciju u srednjoj ekonomskoj gde sam tukla jednu devojku. Svi su dobili ukore za takve stvari, ali ja nisam - rekla je Stanija u emisiji "Pretres" i  otkrila zašto je prebila devojku iz razreda:

Informer

 

- Imala sam momka u srednjoj, zajedno smo išli u razred. Bila je ta jedna lepa, slatka devojčica, koja se tada nešto i nabacivala njemu. Mi smo bili raskinuli, a sedeli smo u istoj klupi. Sećam se momenta, nešto mi je govorila i onda je rekla: "Je*em ti mamu". Sve mi psuj, samo nemoj mamu, pogotovo tada. U rijalitiju sam naučila da se iskontrolišem, ali tada nisam imala filter, bila sam agresivna zbog svega što mi se desilo u životu. Tresla sam se, sećam se da sam tražila prstenje od drugih drugarica. Čim je zvonilo, samo sam ustala i udarila sam je u nos i to je puklo, krv... Mene je taj momak uhvatio, ona je krenula na mene, ja sam je šutirala, drugi razredi su došli u naš razred, nastavnici su došli... To je bio haos... Bila sam pozvana na razgovor kod razredne i direktorke i onda sam ispričala svoju životnu priču, da nemam oca i rekla sam šta mi je ta devojčica radila. Nisam dobila ukor, pustili su me bez ukora, imala sam sve petice.