Autor: Informer/K.Ć.

24.05.2024.

18:57

Foto: ATAIMAGES/Printscreen you tube/Pink telelvizija

Džet set

"To nije ljubav": Aneli nakon susreta sa Asminom sve priznala, starleta odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa Janjušem

Marko i Aneli raskidaju svaki drugi dan, a njihove svađe su propraćene brojnim uvredama.

Ahmićeva je sada u emisiji "Radilo Mikseta", koju vodi Miljana Kulić, otvorila dušu i rekla kako joj se Janjuš zgadio nakon svega.

Da li možeš Janjuša da precrtaš kao i Asmina? - upitala je Miljana Aneli.

Informer

 

- Da. Ni napolju ne vidim nas dvoje. Mnogo se loših stvari desilo. Ogadio mi se naš odnos. To nije ni ljubav, nego neka bolest. Ovo je kraj - rekla je Aneli Ahmić.

- Da li ćeš nastaviti da se ponižavaš zbog njega? - upitala je Miljana.

- Nikada. Odlučila sam da više to ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu, nosim posledice svega što sam uradila - rekla je Ahmićeva.

Informer

 

- Sita ti je napisala čestitku, u njoj je pisalo da ne opraštaš Janjušu. Ti nisi poslušala, oprostila si. Zbog čega je on i nakon toga opet rekao da nemaš poverenja u njega? - upitala je Miljana.

- Sada je stvarno kraj. Nema nazad - kazala je Aneli.

Da li misliš da se on igra s tobom i da tebe gleda kao na nekog rivala? - upitala je Miljana.

- Ne želim to da komentarišem. Nemam nameru da se svađam sa njim. Nije mi logično da se pomirimo, a on sutradan stavi tačku na odnos sa mnom. Jedan dan mata kako ćemo imati decu i porodicu, a onda me izvređa. Imam svoj stav i vraćam se sebi. Želim da budem on stara Aneli, koja sam bila pre odnosa sa Asminom i Janjušem. Ovo će sve da me ojača - poručila je Aneli.