26.05.2024.

16:47

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

"Istina je da se udajem": Dragana Mitar staje na ludi kamen sa imućnim biznismenom, evo koga će pozvati na venčanje

U medijima je kao bomba odjeknula vest da se udaje Dragana Mitar, bivša učesnica rijaliti šou programa "Zadruga". Ispostavilo se da su glasine o kojima se pisalo tačne, te je Dragana potvrdila lepe vesti, a zatim otkrila i detalje velikog dana.

- Je l’ može nešto čovek da radi, da isplanira, a da vi ne saznate? Već dugo o svom privatnom i ljubavnom životu ne govorim javno, nemam potrebu, jer sam ispunjena i srećna. Ne bih ništa specijalno da detaljišem, ali što bih krila lepe vesti. Istina je da se udajem, planiramo svadbu na jesen, krajem godine. Kraj sebe imam pravog muškarca, voljena sam i srećna i raduje me sad sve to oko organizacije i tih milion obaveza oko svadbe… Želim da mi taj dan bude najlepši, da se svi gosti opuste i lepo provedu - rekla je ona za Pink.rs i dodala da će pozvati i prijatelje iz rijalitija:

- Biće tu i nekoliko meni dragih i bliskih zadrugara, sigurno.

Inače, dok Dragana nije želela javno da otkriva detalje o životu svog izabranika, a čak je fotografijama skrivala njegovo lice, domaći mediji došli su do saznanja da je u pitanju izvesni Darko Milošević, imućni biznismen.

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - otkrio je dobro upućen izvor za medije.

Tagovi:
udaja Venčanje Elita zadruga Dragana MItar