30.05.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bivši zadrugar progovorio o zdravstvenom stanju svojih blizanaca: "Roditelji koji imaju dete sa posebnim potrebama znaju kako je"

Otkako je Samir ušao u pomenuti rijaliti, počele su da kruže priče kako je zadrugar podneo zahtev za razvod braka i pre samog ulaska. Ipak, do razvoda nije došlo.

Nakon ispovesti Samirove žene, koja je otvrila detalje vezane za njihovu decu, on se našao na stubu srama.

Informer

 

- Teško je to. Sećam se večeri kad smo se vratili od lekara, plakali smo Ivana i ja satima. Nikad se neću pomiri sa tim. Borba traje do kraja života, trudimo se na sve način da ih osposobimo jer nas neće biti nekada. Roditelji koji imaju dete sa posebnim potrebama znaju  kako je, mi imamo blizance Kalinu i Kana. Predaja nije opcija. Sve što radim je za njih, čak i karijera i ova Elita je bila zbog njih - rekao je Samir.

Ispuniće obećanje koje je dao ženi

- Obećao sam da ću im kupiti kuću. Potrebno je dvorište, mnogo je lakše kad imaju prostor. Oni žive u stanu, ali nekad bude vrlo teško, jedno spava, drugo se igra, nemaju osećaj. Vidim kako im bude lepo kad odemo kod rodbine koji imaju prostora, bazen. Kvalitetnije vreme se provede sa njima.

Informer

 

Podsetimo, pevač iz Podgorice, Samir Ramović, pre dva dana je napustio "Elitu" posle skoro devet meseci, koliko je proveo sa ostalim učesnicima u Beloj kući.