Autor: Informer/A.S.

29.05.2024.

23:24

Foto: Youtube printscreen/Pink.rs

Džet set

"Sama sam otišla na abortus": Maja prošla kroz agoniju nakon saznanja da je trudna, jedva govorila o najtežem periodu u životu

Učesnici rijalitija "Elita" su danas imali zadatak da govore o najbolnijoj situaciji koja im se desila u životu. 

Maja Marinković je bez ustezanja priznala da je za nju najteži trenutak bio kada je išla da abortira Janjuševo dete. Kako je ispričala, nju je mnogo povredilo i to što Marko Janjušević nije u tom periodu želeo da ima kontakt sa njom i što je kroz agoniju prolazila sama. 

Informer

 

- Majo, koji je tvoj najbolniji trenutak u ljubavi? - pitao je Darko. 

- Ja sam imala dva momenta u životu, ali iskreno pričam sada da je to sa Janjušem, taj abortus koji sam doživela me je jako razdrmao. Ja sam rekla drugarici da ga pozove tada da ne bude da sam ga namerno zvala da se pomirimo, to nije bilo planski, ali se desilo i onda ja nisam htela dalje to da forsiram, on se posle toga slikao sa psom i napisao da mu je tata - rekla je Maja, pa dodala:

Informer

 

- Ja sam otišla kod frizera, Takiju nisam smela ni da kažem da je takva situacija, majka je znala i prolazila je sve uz mene, plakala sam sve vreme i sutradan je bio zakazan abortus, nekako mislim da je to bila najbolja odluka, sama sam otišla na abortus, nakon toga mi je Car mnogo pomogao sa tim tako da sam ga zbog toga i zavolela - rekla je Maja.