Autor: Informer/K.Ć.

30.05.2024.

16:36

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Prevarant i nasilnik, sve bi uradio da bude poznat": Taki opleo po Stanislavu, pa rekao da mu sledi haos

Maja Marinković je i sinoć pokazala da sukobima nema kraja, starleta je u jednom trenutku pobesnela na Stanislava, pa je napravila haos na imanju.

Sada se oglasio i Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite", koji je stao u odbranu svoje mezimice.

Informer

 

- Ja smatram da je sve ovo njihov dogovor, Krofakov i Anđelin. Na početku je to izgledao kao odnos koji može da potraje, ali... Ja mislim da će do kraja nastati haos! Siguran sam u to! On je izigrao Maju, ona je to provalila kao i što su svi to provalili. To je klasični prevarant! Sve radi samo da bi postao popularan! Nadam se samo da Maja neće gubiti honorare zbog idiota - rekao je Taki pa prokomentariso Stanislavljevu konstataciju da je Maja nevaspitana:

- A on je baš vaspitan! Obilazi svinger klubove i predlaže ženi svakakve stvari! Pre svega, mislim da je on jedan obični nasilnik! Ko zna šta je sve njegova žena proživljava pored njega. Prognoziram haos... Ne bih vole to da se desi, ali poznavajući Maju, ona neće stati! Ponižena je i povređena i ona tada ide do kraja. Znamo svi ona kakva je. Ove godine je bila najbolja i ne bih voleo da postane najgora i da se porikaže u drugom svetlu - rekao je Taki za "Pink".