31.05.2024.

09:43

Foto: Informer

Džet set

Sud doneo odluku o Miljkoviću nakon uložene žalbe! Marko se se odmah oglasio!

Marko Miljković nedavno je bio priveden zbog sukoba sa komšijama, a u policijskoj stanici proveo je 48 sati. 

Miljković je optužio komšiju da mu "baca pomije na terasu" nakon čega je on njegovu terasu gađao jajima, zbog čega je završio u policijskoj stanici

Nakon što je pušten na slobodu, Miljković skoro da se nije oglašavao, a sada je otkrio detalje o ovom slučaju.

Informer

 

- Inače koga zanima, žalba je odbijena. Hvala Trećem osnovnom sudu koji je maksimalno ispravno postupio u mom slučaju. A ovima što se "koprcaju" poručujem - vidimo se, ja sam pred bogom čist k'o suza, a vi? - napisao je Miljković.

Marko je nedavno na svom Jutjub kanalu pokušao da objasni svojim pratiocima šta se zapravo dogodilo u incidentu sa komšijom, ali je odbio da iznosi detalje dok slučaj i dalje traje.

Informer

 

- Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa - zaključio je Miljković tada.